mandag 17. desember 2012

2013

Inspirert av vakreste Ingvild så tenkte jeg at når jeg først "åpner" bloggen min igjen, så kunne det være for noe hyggelig. Noe kanskje litt personlig? (then again, de fleste blogginnleggene mine er vel personlige) -noe fremtidsrettet?

La meg like gjerne si det først som sist, jeg har ikke tenkt å bli noen stor blogger i 2013 heller. Selv om det selvfølgelig hadde vært hyggelig med både flere (noen) lesere og kanskje litt mer inspirerende tekster fra min egen side. Det er jo ikke det at jeg IKKE liker å være kreativ, det er bare det at når jeg faktisk setter meg ned for å gjøre det, så bare... daffer det liksom ut i ingenting. Jaja, enough about that. Vi får se hvor mange blogginnlegg det blir -jeg satser på ca 12, ett per måned, med noen måneder med to, kanskje tre, og et par tre måneder uten noen ting som helst.

Men hva vil jeg gjøre i 2013 når jeg ikke skal blogge? Vel, for det første så har jeg i mitt 28årige liv endelig kjøpt noe skikkelig dyrt noe. Nærmere bestemt nesten 3 hele millioner kr dyrt. Det er litt spesielt. Å tenke på at jeg -som er SÅ kjip, har brukt så masse penger på en gang. I hjemkommunen hadde jeg nok fått et digert svært HUS for de pengene, men i Oslo er det ca nok til en 71 kvadrats leilighet mellom Kiellands Plass og St. Hanshaugen. Jeg tror det blir bra. Badet er lite, soverom 2 også, men then again, soverom to er jo enten for gjester, eller for små mennesker -så strengt tatt er vel ikke det et stort problem. Og å vaske et lite bad er jo ikke å forakte, så jeg skal ikke klage (selv om jeg er litt bekymret for over ti år med dusj på badegulv i forhold til membran etc, menmen hva vet vel jeg!).

I 2013 skal jeg altså flytte inn i min egen (ja okei, og samboeren da) leilighet. I tillegg til denne forandringen, har jeg i løpet av de siste månedene flytta alle pengene mine fra Skandiabanken til DnB. Det var rart det, etter over ti år hos Skandia og plutselig skulle bytte til store skumle slemme DnB. Nåja, nå er de kanskje verke slemme eller skumle, men, de er store, og det føles litt som å forlate en kjær gammel tante, for en bedriftsleder av et eller annet slag. Jaja... Og som om det ikke var nok med disse to "nye" tingene, så har jeg jaggu meg sagt opp jobben min og. ANGST!

Jeg hadde faktisk en liten mental breakdown her for noen uker siden. Bytte av bank, bytte av bolig, bytte av jobb (1.Mars forøvrig), fullstendig BYTTEangst fikk jeg. Men det gikk over, hvertfall sånn litt. Det som er så skummelt med å bytte jobb er jo ikke det at jeg må inn i et nytt apotek. Problemet er nemlig at jeg må inn i en ny apotekkjede. Og selv om for de fleste er et apotek et apotek, så er produktene "der ute" mye mer annerledes enn dere tror. Og det å bli kjent med slike ting tar litt tid, så jeg gruer meg litt, men tror det kommer til å gå greit likevel -det er jo STORT sett det samme.I tillegg sliter jeg med det å bytte ting, for der jeg følte at Skandiabanken er en god gammeltante, er liksom Vitusapotek nesten hjemmet mitt i apotekbransjen. Det er det Notabene en gang var i bokbransjen for meg, hjemmet mitt, der jeg hører hjemme, der jeg har lært meg å være den jeg er -og jaggu har det ikke blitt noe bra ut av det også! Men nå skal jeg altså til Apotek 1 -de største. Det blir litt skummelt, litt bra, litt alt på en gang! Jeg får i hvertfall være min egen sjef igjen, og det blir utrolig befriende, for sånn der halvsjefing fungerer ikke helt for min del. 
Ja nei, nå har jeg vel blogga nok for en stund (2-3 måneder vel). Og hvis du er ny her, JA jeg bruker engelske uttrykk her og der, og JA, jeg skriver mye vas, men hey, if you don't like it -don't read it.

Klem
Xoxo
M

Edit: ja også dette da, jeg skal ta meg tid. Tid til venner som Trine, Lise, Ida, Julie, Martine, og alle de andre som IKKE er bloggere (selv om mange av dem var venner før de var bloggere)
-og forhåpentligvis også Ingvild etterhvert -for napoleonskake :).

3 kommentarer:

Ingvild sa...

Dette likte jeg! Du er like lite glad i å bytte ting som meg, ser jeg - når jeg finner noe jeg liker så holder jeg meg gjerne fast i det, tidvis også litt for lenge. Rart med det der, den vante tryggheten man henger fast i. Heia deg som bytter om på ting - forhåpentligvis er alle byttene til det bedre, og om det ikke er det, så er det lærdom i det også (pleier mamma å si). ;)

Dette var jammen fint å lese. Heier på deg i 2013!

Og ja, vi må helt klart møtes i 2013. Og kanskje vi til og med rekker å ses i 2012! :) Det håper jeg!

amylin sa...

Jammen mange bytter på en gang, ikke rart det blir mye!

Anonym sa...

Gratulerer med egen leilighet! Og ny jobb! Mange store forandringer, kan få angst av halvparten! Blir bra :) Gleder meg til å besøke deg i nytt hjem en gang da. Og ønsker deg alt godt for 2013 <3