lørdag 18. februar 2012

Hvem er jeg?

Hvem er du? Du spør kanskje det når du finner veien inn til bloggen min -eller kanskje ikke. Uansett, jeg kan svare for deg hvis du vil.

Det skremmer meg hvordan facebook kobles opp mot alt mulig. Twitter, pinterest (som jeg ikke har prøvd enda), og en million spill og random greier på nettet. Nå skal det sies facebook er en kjempegunstig måte å promotere feks spill på -og jeg regner med at det ikke kommer til å avta med det første. Men nå var det ikke facebook denne posten skulle handle om da.

Poenget mitt med å nevne facebook er at jeg vil helst at facebook -altså mitt "privatliv" og min twitter/blogg helst ikke har så mye til felles. Mange av "jentene mine" blogger under fullt navn (Lise, Ida, Trine) og de har til og med facebook sider for bloggene sine som gjør det enkelt å følge med på når de oppdaterer. Men for meg, for meg så var bloggen alltid noe personlig, en dagbok på nett som jeg kanskje en dag drømte om skulle fatte noens interesse.

Men så kom alle disse koblingene da, og smartphones -og ja, jeg endte opp med en smartphone jeg og. Og så var jeg så "smart" at jeg kobla mobilnr mitt mot twitter kontoen min. Så en dag så poppa det opp "frk blablabla" (la oss kalle henne det) følger deg på twitter. Og jeg FREAKA ut. Det viste seg å være tante til mine små kusiner, som hadde opprettet twitter konto for gøy -og selvsagt fant meg via kontaktene sine i telefonlista. Dette endte da opp med at jeg sletta hele denne bloggen, flytta alt over til WP for å ha en kopi, la alt tilbake hit igjen -selekterte en del poster og reposta dem. Fortsatt ligger det ikke spesielt mye her.. Det var jo liksom min private dagbok -og ja, jeg ønsket jo at NOEN skulle lese det, men ikke DE... Ingen av familien.. dette er MIN boble.. (naiv super -jezz)

Så hvem er jeg? Jeg er M, jeg er Anintua, jeg er / var Shy^. En gang var jeg til og med noe så avansert som |-_MG_-| ! Jeg er meg, jeg er 27, jeg er samboer, jeg er farmasøyt, jeg er profesjonell -men desverre ingen skribent. Jeg er hun som fikk en C på masteroppgaven når alle trodde hun skule få en A (So much for å velge noe utfordrende) (PS; fortsatt skuffa over den C'en). Jeg er hun som stalker andre mennesker på twitter og blogger, men strengt tatt ikke kommenterer så mye. Jeg er hun som ønske hun kunne, som ønsket hun gjorde men aldri gjorde.

I dag innså jeg plutselig hva det er jeg skulle ØNSKE jeg kunne si med en blogg, hva jeg EGENTLIG kunne tenke meg og gjøre -men som jeg føler jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne med. DETTE. Seriøst -jeg tror jeg kan sitte og lese disse artiklene i timesvis. Kan jeg kalle dem artikler? For de er jo det. Hvorfor i alle dager har jeg ikke sett disse før?

Sååååå det var litt om meg -hvem jeg er, men kanskje mer hvem jeg vil være. Samtidig vil jeg være morsom som frk.plosiv, flink som AstridVU og bare rett og slett fantastisk som alle disse andre menneskene jeg ser på nett.. Jeg vil ta bildene til ZooPayne også må nevnes...

Til alle dere jeg har nevnt, dere inspirerer meg. Til alle dere jeg har glemt -dere også.
Takk
xoxo
M

2 kommentarer:

motionocean sa...

Takk for dette innlegget. Det er fint! Og du? Jeg skjønner den skuffelsen. Jeg er enda skuffa over 4-ern i nynorsk skriftligeksamen i fjor. Det sorte hullet på vitnemålet fra u.skolen...

Anintua sa...

Takk! :)
Klem