tirsdag 28. juni 2011

Skrivesperre

I motsetning til min gode venninne forfatteren, som stadig vekk har skrivesperre -eller min venninne journalisten, som per tid ikke kan skrive pga en senebetennelse er det sjeldent et PROBLEM at jeg har skrivesperre. Jeg har forøvrig følt at det ER et problem i det siste, fordi jeg gjerne vil produsere noe, men bare sitter her og stirrer tomt inn i skjermen.

Det er mulig jeg tidligere har nevnt at jeg ønsker å bety noe. Nå har jeg redigert denne bloggen en del siden den først kom ut, litt pga min egen del, litt pga andres -så jeg er ikke sikker på om den posten er her. Uansett, her sitter jeg nå, med skrivesperra mi og titter inn i skjermen. Har sett fire episoder av Masterchef i dag, og blir som vanlig sulten av å se på. Forrige gang lagde jeg ostekake, siden da har jeg spist ostekake, drukket vin, og besøkt mormor. Resultat - opp fire kg. Det hjalp selvsagt ikke at jeg knapt sov forrige uke, noe som gjør at kroppen overhodet ikke ønsker å miste noe energi.
Jeg er sur, sur på meg selv for at jeg ikke får sove, men det er jo strengt tatt ikke mye jeg får gjort med det. Sur på meg selv fordi jeg gikk 4kg opp, i stedet for to ned. Jeg har siste arbeidsdag i jobben min i morgen, og bytter offisielt til nytt apotek fra og med Mandag. Det festlige er at min nye sjef akkurat fikk en sønn, og jeg kommer til tomt lokale -vel, ikke helt, han bare er ikke den første eller de to første ukene mine. Kroppen min har vondt OVERALT, jeg har en betent skulder, en høyre fot som ikke fungerer og jeg tror det bare er pga stress... Jeg kan ikke beskrive (I can't describe -SUG for norsken min) hvor godt det skal bli å bytte jobb.

That being said (jada, norsken ja), så er jeg litt i "kanskje-jeg-skal-jobbe-i-en-annen-bransje-modus". Som sagt gav foredrag om digitale medier på GirlGeekDinnersOslo meg en ny fascinasjon for bokbransjen, og jeg innså hvor mye jeg savner det. Økonomien kan vel gå litt nedover hvis jeg går tilbake, men hey! it's about being happy isn't it ?

I sommer skal jeg bare jobbe, sløve, drikke hvitvin på verandan og fundere over livet. Så hvis du er i Oslo og vil ha et glass vin, call me :) I'll leave you to it now, dette ble jo bare fjas og vas -sorry, jeg skylder på skrivesperra.

xoxo
M

3 kommentarer:

Eileen sa...

Skrivesperre er ikke noe gøy... Det er skikkelig frustrerende å bare stirre tomt inn i skjermen...

SV: Jeg digger 50 mm objektivet :D Det er genialt!

liseliten sa...

Lykke til i ny jobb!

Skrivesperre er kjipt. Jeg har sjelden skrivesperre, men jeg har til tider en slags frykt for å publisere det jeg skriver..det pleier gå over, og handler ikke om selve innleggene, men alt annet. Jeg er der nå, delvis. ;)

liseliten.com sa...

Oops, der kom visst min gamle googlekonto opp, den er ikke i bruk ;)